به گزارش سوکا ، فلفل سیاه خیلی بیش از آنچه که اکثر مردم فکر می‌کنند برای بدن خاصیت دارد و مفید است. با ما همراه شوید تا با خواص آن برای بدن بیشتر آشنا شوید.

به گزارش «بولد اسکای» که بیشتر به مسائل غذا و ارتباط آن با سلامتی انسان می پردازد، فلفل سیاه دارای ماده فعالی به نام “پیپرین” است، که طعم این ادویه را متمایز می‌کند و خواص درمانی متعددی نیز دارد از جمله:

۱-فلفل سیاه ضد ورم‌های سرطانی است و نوعی مقاومت در برابر این بیماری در بدن ایجاد می‌کند.

۲- این ادویه باعث افزایش ترشح اسید کلریدریک در معده می‌شود، این اسید باعث هضم بهتر غذا، از بین بردن سوزش معده و جلوگیری از یبوست می‌شود.

۳- فلفل سیاه دارای ویژگی‌های ضد باکتری است و برای درمان بیماری‌های ناشی از باکتری‌ها در روده‌ها موثر و مفید است.

۴- فلفل سیاه علاوه بر طعمی که به غذا می‌دهد اشتهای شما را برای غذا خوردن باز می‌کند.

۵- فلفل سیاه در کاهش وزن نیز نقش موثری دارد، دانه‌های سیاه باعث تحریک سلول‌ها و شکستن سلول‌های دانه‌های چربی می‌شود که این مسئله باعث حفظ سلامتی و ایجاد انرژی لازم برای سوزاندن چربی‌ها وکاهش وزن مفید است. پیپرین موجود در فلفل به تولید رنگ دانه‌های پوست نیز کمک می‌کند.

۶- فلفل سیاه به طور چشمگیری گازهای معده را کاهش می‌دهد بنابراین اگر شما از گازهای معده رنج می‌برید، می‌توانید از افزودن فلفل سیاه به غذاهایتان این مشکل را رفع کنید.

علاوه بر این ۶ فایده اصلی، فلفل مقوی حافظه و اعصاب، مسکن دردهای عصبی است و از غظت خون می‌کاهد.