به گزارش سوکا ، پیشنهاد می کنیم به جای آش سوپ بخورید.

۱٫ سوپ دال عدس

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

قابلمه مناسبی آماده کنید، کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس به نوبت ۱ عددپیازخرد شده ،۳ ساقه کرفس خرد شده ، ۲ عدد هویج خرد شده و ۴ حبه سیرخرد شده را به ۲ قاشق سوپ خوری کره اضافه کنید و تفت دهید. تفت دادن سبزیجات را تا زمانی ادامه دهید که نرم شوند.۲ عدد قرص‌ عصاره را هم در آب‌جوش حل کنید و کناری بگذارید. ادویه‌ها شامل ۱ قاشق چایخوری زیره،نوک قاشق چای خوری فلفل، کمی پودر گشنیز و کاری را به سبزیجات تفت داده‌شده اضافه کنید و هم بزنید و چند دقیقه هم حرارت دهید تا سبزیجات طعم‌دار شود.۵۰۰ گرم گوجه فرنگی‌ خردشده را همراه با مخلوط قرص عصاره و آب جوش به مواد اضافه کنید.

حالا فقط نوبت به پختن دال عدس می‌رسد.۲ پیمانه دال عدس را به بقیه مواد بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا عدس‌ پخته و جا بیفتد.اگر بافت سوپ را به صورت یکنواخت دوست دارید، بعد از اینکه همه مواد سوپ پخت، قابلمه را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد، سپس در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید تا سوپ بافتی صاف و یکنواخت پیدا کند. سپس دوباره سوپ را به قابلمه برگردانید و حرارت دهید. در پایان سوپ را در کاسه بریزید و روی آن را با مقداری گندم‌بوداده، خامه و پیازچه تزئین کنید.


۲٫ سوپ جو با سس سفید

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

۲ پیمانه بلغورجو را با مقدار مناسبی آب‌جوش روی حرارت بگذارید تا بپزد. ۲ عدد هویج متوسط را پوست گرفته و درشت رنده کنید. آن را به همراه ۱ پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده به بلغور پخته بیفزایید. وقتی مواد پختند، سس سفید را آماده کنید. ۳ قاشق سوپخوری آرد را با کمی شیر حل کنید. حدود ۱ پیمانه شیر به آن بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد. دائم هم بزنید تا یکنواخت و غلیظ شود. وقتی سس کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید. ۲۵ گرم کره، کمی نمک و فلفل سیاه به سس بیفزایید. سس آماده را به سوپ اضافه و خوب مخلوط کنید. کمی صبر کنید تا سوپ با سس هم مدتی بجوشد. سوپ آماده را با کمی برگ جعفری خردشده و آب‌لیمو سرو کنید.

نکته: به جای بلغورجو از پرک آن هم می‌توانید استفاده کنید که سرعت کار بیشتر می‌شود.


۳٫ سوپ ذرت و کاری تایلندی‌

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

۱ پیمانه پیاز خردشده را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، ۱ قاشق چایخوری پودرسیر یا دو حبه سیر له شده را به همراه ۲ پیمانه دانه ذرت به آن اضافه کنید. ۱ عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز را خلالی خرد کنید و به مواد دیگر بیفزایید. ۴ پیمانه شیر نارگیل و ۳ تا ۵ قاشق چایخوری پودرکاری را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. ۱ عدد قرص عصاره سبزیجات را در قابلمه پودر کنید. ۱ پیمانه برگ اسفناج ریز و تازه را هم خرد کنید و به مواد درحال جوشیدن بیفزایید. در قابلمه را ببندید تا ذرت‌ها بپزند و سوپ جا بیفتد. در آخر ۱ عدد لیموی درشت را هم آب بگیرید و به همراه کمی نمک و فلفل به سوپ بیفزایید و آن را سرو کنید.


۴٫ سوپ سبز نخود و نعنا

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

۱ عدد پیاز متوسط را خرد کنید و به همراه ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون روی حرارت تفت دهید. ۲ عدد تره‌فرنگی را هم خرد کنید و به پیاز بیفزایید و هم بزنید. ۷۰۰ گرم نخود را هم افزوده و بعد از پودر کردن ۲ عدد قرص عصاره سبزیجات به قابلمه،‌ ۵/۳ پیمانه آب هم بیفزایید و در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات خوب بپزند. ۴/۱ پیمانه برگ نعنا را هم با کمی فلفل به سوپ اضافه کنید. بعد ازپخت کامل نخود‌ها، سوپ را در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. برای سرو روی آن را با تکه‌های نان برشته تزیین کنید.


۵٫ سوپ مرغ و نودل

20 سوپ نمره 20 برای کدبانو های آرتیست (1)

۲ ساقه کرفس را حلقه‌حلقه خرد کنید. ۲ عدد هویج را هم ورقه‌ای ببرید. در قابلمه‌ای ۱ قاشق سوپخوری کره بریزید و روی حرارت قرار دهید. کرفس و هویج را در کره آب شده تفت دهید. ۱ تکه سینه‌مرغ را هم نگینی درشت خرد کنید و به قابلمه بیفزایید. ۴ پیمانه آب مرغ را هم بیفزایید و در ظرف را ببندید. بعد از پخت کامل مواد، یک بسته نودل به سوپ اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. برای سرو کمی نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه به همراه ۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده به سوپ بیفزایید.

منیع : آشپزی مثبت