طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز و رنده کنید. آن را در ظرفی بریزید و همان‌طور که گرم است، کره را روی آن بگذارید تا ذوب شود. آب را روی حرارت بگذارید و بعد از این‌که جوش آمد، همه آرد را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا خمیری یکدست شده و وسط ظرف جمع شود. سپس آن را به ظرفی مناسب منتقل کنید. تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و با دست آن را مخلوط کنید تا تخم‌مرغ به خورد خمیر برود. بعد بیکینگ پودر و نمک و فلفل و سیب‌زمینی را با آن مخلوط کرده و ورز دهید. مواد را داخل قیف با ماسوره کنگره‌دار بریزید. روغن را در یک ظرف گود ریخته و داغ کنید و در ‌‌نهایت مواد را با قیف درون روغن داغ ریخته و سرخ کنید. اندازه بامیه‌ها بستگی به سلیقه خودتان دارد. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)