طرز تهیه:

نخود و لوبیا و گندم را از قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. بعد آن‌ها را در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت گذاشته و بپزید. سویا را به مدت دو دقیقه بجوشانید و آب آن را صاف کنید و تفت دهید. گوجه را پوره کنید و پیاز را هم سرخ کرده و بعد رب را به پیاز اضافه کرده و ادویه‌ها و نمک را هم با آن‌ها تفت دهید و همه مواد را همراه سیب‌زمینی‌های پوست گرفته و لیمو عمانی به قابلمه غذا منتقل کنید و با اضافه کردن ۳ تا ۵ لیوان آب بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و جا بیفتد. بعد آب آن را صاف کرده با نان میل کنید و مخلفات را هم بکوبید و نوش جان کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)