طرز تهیه: سفیده تخم‌مرغ را با کرم تار تار مخلوط کرده، آن‌قدر بزنید تا فرم بگیرد. بعد پودر نشاسته و پودر قند را کم‌کم به آن اضافه کنید و باز هم آن را هم زده تا به صورت ماست چکیده شود. بعد آن را در قیف ریخته و از انواع ماسوره استفاده کنید و شکوفه‌های مختلف درست کنید. روی سطحی صاف را پاکت فریزر یا سلفون بکشید و گل و شکوفه‌ها را روی آن بگذارید و خشک کنید و از این گل‌ها و شکوفه‌های شکری برای تزئین کیک و ژله استفاده کنید. لازم است بدانید کرم تار تار به ترد شدن و لطیفی شیرینی و شکلات کمک می‌کند و شما می‌توانید از فروشگاه‌هایی که لوازم قنادی دارند آن را تهیه کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)