طرز تهیه:

۱٫ فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛

۲٫ آرد را روی سطح کار خود قرار دهید، سپس با پودر کاکائو، نمک و دو قاشق سوپ خوری از شکر مخلوط کنید و یک گودی در وسط آن ایجاد کنید؛

۳٫ کره را به تکه‌های کوچک خرد کرده و در دور اطراف گودی پخش کنید. یک عدد از تخم‌مرغ را وسط آن بشکنید و کمی آب ولرم به آن بیفزایید، سپس خمیر را ورز دهید؛

۴٫ خمیر را به شکل توپ درآورید و سریعاً با سلفون روی آن را بپوشانید و به‌مدت تقریباً ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید؛

۵٫ پس از این مدت، خمیر را از یخچال درآورده و در بین دو عدد کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید. کف قالب ۳۰×۴۰ سانتی‌متری را با روغن جامد کمی چرب کرده و با خمیر روی آن را بپوشانید؛

۶٫ ماست چکیده را با بقیه شکر، آرد ذرت، بقیه تخم‌مرغ، و رنده پوست لیمو مخلوط کنید؛

۷٫ خامه را با همزن هم بزنید تا سفت شود، سپس به مخلوط پنیر اضافه کنید و قالب را از این مخلوط پُر کنید و روی آن‌ را با پشت قاشق صاف کنید و به‌مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل گرم کرده اید قرار دهید تا بپزد (برای پی بردن به پختگی آن، یک عدد خلال دندان در وسط آن فرو کنید، آگر چیزی به آن نچسبید یعنی پخته است)؛

۸٫ پس از این مدت، فر را خاموش کنید، اما بگذارید کیک به‌مدت ۱۰ دقیقه در فر بماند طوری که درِ فر نیمه باز باشد سپس از فر بیرون ‌آورده و بگذارید خنک شود؛

۹٫ ژله شاه‌توت آماده‌شده را به آرامی روی چیزکیک بریزید و به‌مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خود را بگیرد. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورده، در ظرفی مناسب قرار دهید و سرو کنید.

روش تهیه (برای تهیه ژله شاه‌توت):

۱٫ ورقه‌های ژلاتین را به مدت یک دقیقه در آب سرد خیس کنید؛

۲٫ آب شاه توت را از صافی عبور داده، در قابلمه‌ای مناسب، روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پس از داغ شدن، ورق‌های ژلاتین را از آب سرد خارج کرده و آبِ اضافی آن ها را بگیرید و به آب شاه توت داغ اضافه کنید؛

۳٫ شاه توت، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و سریعاً هم بزنید تا ورقه‌های ژلاتین در آب شاه توت حل شود، سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود؛

۴٫ پس از اینکه سرد شد، مخلوط شاه‌توت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود، سپس استفاده کنید.(ساناز سانیا)