طرز تهیه

۱٫ به وسیله چاقو، قسمتِ وسط سینه مرغ را برش دهید؛

۲٫ در ظرفی، رنده پوست لیموترش، ۳۰ میلیلیتر آب لیموترش تازه، روغن زیتون، آویشن، سیر، نیمی از پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را بریزید و کاملاً مخلوط کنید سپس به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، مخلوط لیموترش را به تمام سطحِ مرغ بمالید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند تا مزه دار شود؛

۳٫ در تابه ای حاوی ۱۰ گرم کره، قارچ را به همراه بقیه آب لیموترش تازه، تفت دهید تا آبِ قارچ کاملاً کشیده شود سپس تره فرنگی را به همراه خامه، نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود. تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر گودا را به آن بیافزایید؛

۴٫ با قاشق، از مخلوط آماده شده، داخل شکاف های سینه مرغ مزه دارشده بریزید و شکافِ آن را به وسیله خلال چوبی ببندید سپس سینه های مرغ را روی کباب پز، گریل کنید. در این فاصله، سس قارچ را آماده کنید؛

۵٫ حلقه های سیب زمینی را در تابه ای حاوی بقیه کره، بقیه پاپریکا، کمی روغن مایع، نمک و فلفل سیاه تفت دهید تا کاملاً مزه دار شوند. مقداری از سس قارچ را در ظرف مورد نظر بریزید، سینه مرغ میان پُر را به همراه سبزیجات پخته و سیب زمینی مزه دارشده، روی سس قرار دهید و سرو کنید.

نکته

روش تهیه سس قارچ:
۲۰۰ گرم قارچ (ورقه ای خردشده) را به همراه یک قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه، در تابه ای حاوی ۲۵ گرم کره و کمی روغن مایع، تفت دهید تا آبِ قارچ کاملاً کشیده شود سپس یک عدد پیاز (نگینی خردشده) را به آن بیافزایید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. در ظرفی، ۷۰ میلیلیتر شیر را با ۱۵۰ گرم آرد نول (الک شده) مخلوط کرده سپس آن را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه بیافزایید و روی حرارت ملایم، مرتباً هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد.(ساناز سانیا)