به گفته متخصصان در بسیاری از سلول‌ها همچون سلول‌های ماهیچه غشای پلاسما که محتویات سلول را حفظ و مواد خروجی و ورودی به آن را کنترل می‌کند بر اثر استفاده دچار آسیب می‌شود. ویتامین E به بازسازی این غشاء کمک کرده در نتیجه به حفظ سلامت ماهیچه‌ها منجر می‌شود.

«پائول مک نیل» نویسنده این مطالعه از دانشکده پزشکی جورجیا در آمریکا گفت: تمامی سلول‌های بدن غشای پلاسمایی دارند و هر کدام از این غشا‌ها می‌توانند آسیب ببینند. بخشی از آنچه که در ماهیچه‌سازی انجام می‌شود فرآیند طبیعی آسیب و بازسازی است اما در صورتی که روند بازسازی اتفاق نیفتد شاهد مرگ سلول ماهیچه خواهیم بود.

به گزارش خلیج تایمز، متخصصان در بررسی آزمایشگاهی روی موش‌ها دریافتند موش‌هایی که ویتامین E از رژیم غذاییشان حذف شده در مقایسه با گروه دیگر از توان خوبی برای دویدن برخوردار نیستند. (ایسنا)