یک کارشناس با بیان اینکه سرمای فصل زمستان، تابش محدود نور خورشید و استفاده از وسایل گرمایشی در منزل در آسیب پذیری پوست مؤثر هستند، گفت: «با خوردن مواد غذایی سالم می‌توان مانع از این آسیب‌ها شد و در کمتر از ۳ هفته، تأثیر مثبت آن را روی پوست مشاهده کرد.»

دکتر محمد کاظم‌زاده ادامه داد: «کاهش مصرف فست فودها، نمک و استفاده از لبنیات بسته‌بندی شده که در کارخانه‌های صنایع غذایی و تحت نظارت معاونت‌های غذا و داروی کشور هستند، می‌توانند به حفظ سلامت پوست کمک کنند.» وی با بیان اینکه برای حفظ رطوبت پوست‌های خشک و مستعد به اگزما، باید ماهی‌های سرشار از اسید چرب مصرف کرد، تصریح کرد: «این امر پوست صورت را از هوای سرد و خشکی محافظت می‌کند. ماهی سالمون و ماکارو نیز خاصیت ضدالتهابی دارد که برای به دست آوردن نتیجه مطلوب، مصرف هفته‌ای سه بار ماهی توصیه می‌شود.»

این کارشناس با تاکیدبر اینکه ویتامین E مهم‌ترین ماده استفاده شده در ساخت کرم‌های پوست است، ادامه داد: «بهترین روش برای دریافت این ویتامین مصرف میوه و سبزی‌های زرد و نارنجی مانند هویج، انبه، فلفل دلمه‌ای زرد و نارنجی است. این گروه مواد غذایی حاوی کاروتنوئید نوعی آنتی اکسیدان است که بدن آن را به ویتامین E تبدیل می‌کند و لایه زیر سطح پوست را تغذیه می‌کند که برای به دست آوردن نتیجه بهتر، روزی ۲ وعده از این مواد غذایی باید مصرف شود.»