پرویز جهانگیری با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در سال ۱۳۶۲ استفاده از رنگ در غذا را ممنوع کرد،‌ اظهار کرد: از آن پس شاهد ورود رنگ‌های صنعتی به خوراک مردم بودیم؛ اینگونه رنگ‌ها را نمی‌توان به راحتی از رنگ غذا تشخیص داد.

وی تاکید کرد: استفاده از رنگ‌های خوراکی که مجوز وزارت بهداشت را دارند هیچگونه مشکلی ایجاد نمی‌کند لذا افراد در هنگام خرید رنگ غذا باید دقت کنند که از واحدهای دارای پروانه و کالاهای دارای مجوز وزارت بهداشت خرید کنند.

جهانگیری خاطر نشان کرد: همه نگهدارنده‌ها به صورت طبیعی در طبیعت وجود دارند و سرطان‌زا بودن آنها تخیلی است.

به گزارش ایسنا، رییس انجمن افزودنی‌های خوراکی صنایع غذایی با بیان اینکه کسانی در مورد افزودنی‌ها نظر می‌دهند که متخصص نیستند، تاکید کرد: استفاده از افزودنی‌ها در بسیاری از موارد سوددمند است، چرا که قسمت عمده‌ای از افزودنی‌ها را فیبر تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه باید حد و حدود استفاده از افزودنی‌ها در صنایع غذایی رعایت شود، گفت: از آنجاکه افزودنی‌ها بسیار گران قیمت هستند مصرف زیاد آنها توجیه ندارد و طعم مواد غذایی را نیز دچار مشکل می‌کند؛ لذا در صنایع غذایی حد و حدود مصرف افزودنی‌ها رعایت می‌شود.