به گزارش جام جم آنلاین ، غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است و کلسترول، چربی و سدیم بسیار کمی دارد. مطالعات نشان می‌دهند که سیب در موارد زیر مفید واقع می‌شود:

کاهش ریسک حملات قلبی

براساس نتایج یک مطالعه ۲۸ ساله روی ۹۰۰۰ نفر، مصرف روزانه سیب، خطر حملات قلبی را کاهش می‌دهد.

تقویت سلامت مغز و اعصاب

در مقاله‌ای که سال ۲۰۰۶ در نشریه علمی Experimental Biology and Medicine منتشر شده آمده است: کوئرستین فراوان موجود در سیب، مرگ سلول‌ها بر اثر اکسیداسیون و التهاب سلول‌های عصبی را کاهش می‌دهد.

کمک به آلزایمری‌ها

مطالعه درمورد موش‌ها نشان داده است، آب سیب تولید ماده انتقال‌دهنده عصبی استیل کولین را که برای حافظه ضروری است افزایش می‌دهد. آب این میوه به داشتن تاثیرات مثبت بر سلامت مغز شهرت دارد. در مطالعه‌ای که در نشریه Journal of Food Science منتشر شده محققان نشان دادند مصرف منظم این میوه از سلول‌های عصبی در مقابل استرس اکسیداتیو ـ پیروزی رادیکال‌های آزاد بر دفاع آنتی‌اکسیدانی بدن ـ محافظت کرده و از زوال عقل جلوگیری می‌کند.

مقابله با دیابت

فیبرهای محلول در سیب، هضم غذا و ورود قند به جریان خون را کند می‌کند. محققان در یک مطالعه پی بردند مصرف روزانه سیب رشد دیابت در زنان را تا ۲۸درصد کاهش می‌دهد.

مقابله با چاقی

مطالعه روی موش‌ها نشان داده است ترکیبات زیست فعال موجود در سیب بر باکتری‌های روده‌ای که باعث چاقی می‌شوند تاثیر می‌گذارد.

کاهش کلسترول بد

مطالعه‌ای که در دانشگاه فلوریدا انجام شد نشان داد زنانی که هر روز سیب مصرف می‌کنند، ۴ درصد کلسترول خوب بیشتر و ۲۳ درصد کلسترول بد کمتری دارند.

کاهش خطر ابتلا به چند نوع سرطان

در مطالعه‌ای که بتازگی در دانشگاه پروجیای ایتالیا انجام شد محققان پی‌بردند مصرف روزانه سیب خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش، شش، سینه و دهان را تا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد. به‌گفته محققان، این اثرات مفید ضدسرطانی سیب به دلیل فلانوئیدهای فراوان موجود در این میوه است.

سیب از پرمصرف‌ترین میوه‌ها در جهان است و مصرف منظم روزانه یک سیب می‌تواند اثرات مفید آن را افزایش دهد.