به گزارش سوکا ، ابوالقاسم جزایری در نشست خبری دومین کنگره بین‌المللی تغذیه افزود: سند ملی تغذیه با همکاری چند سازمان به صورت جامع تهیه شده و موضوعاتی همچون نیروی انسانی، ایمنی غذا، پیشگیری از تغذیه ناسالم در آن مورد توجه است.

وی گفت: اجرای این سند درحال حاضر ادامه دارد ولی با این وجود مشکلاتی بر سر راه است که باید مد نظر قرار دهیم.

جزایری افزود: ۴۰ تا ۵۰ درصد مردم ایران دچار چاقی و اضافه وزن هستند این در حالی است که امنیت غذایی در ۷ استان‌ کشور وجود ندارد و طبق تعریف، امنیت غذایی شامل دسترسی به غذای سالم و جامع است.

وی گفت: چاقی یک بیماری و عامل ابتلا به دیابت، فشار و قند خون و … به شمار می‌رود بنابراین پیشگیری از این مسئله از طریق توجه به موضوع تغذیه حائز اهمیت است.