طرز تهیه: ابتدا گوشت قرمز و پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید. بعد از پخت کامل گوشت و بخار شدن آب آن، مقداری نمک به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. ماش را نیز به صورت جداگانه آب‌پز کنید. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. کف یک قابلمه سیب‌زمینی‌ها را به عنوان ته دیگ بچینید و ماش را همراه گوشت پخته شده و زیره لایه لایه بین برنج بریزید. در نهایت مقداری زعفران آب کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید‌. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه غذا حاضر است.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)