مواد لازم:

فلفل دلمه ای: ۴ عدد در رنگ های مختلف

  • برنج قهوه ای: یک دوم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
  • نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
  • آب گوجه فرنگی: یک پیمانه
  • گشنیز خرد شده
  • آجیل خرد شده برای تزیین
  • نمک و فلفل برای تزیین
  • روغن مایع: یک قاشق سوپ خوری

روش تهیه:

۱٫سر فلفل های دلمه ای را با چاقوبرش داده و تخم های آن ها را خارج کنید و کنار بگذارید.

۲٫ درون قابلمه ای برنج قهوه ای را با نصف قاشق سوپ خوری روغن همراه با آب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.

۳٫در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.

۴٫ درون فلفل ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن ها را به مدت ۱۰- ۸ دقیقه بخارپز کنید.