به گزارش سوکا ،Pepperpot به عنوان غذای ملی گویان شناخته می‌شود که از غذاهای سرخپوستان نشأت گرفته شده و در ایام کریسمس و برخی دیگر از ایام خاص سال خورده می‌شود.

این غذا در واقع متشکل از گوشت‌های خورشتی است که با دارچین، سس مخصوص تهیه شده از ریشه کاساوا، فلفل کارائیب و دیگر مواد اولیه طعم‌دار شده‌اند.

گوشت گاو و گوسفند از محبوبیت بالایی برای طبخ این غذا برخوردارند اما برخی مناطق و افراد از گوشت مرغ استفاده می‌کنند.

مردم گویان این غذا را با نان محلی می‌خورند؛ البته می‌توان آن را مانند بسیاری از مواد غذایی با برنج نیز خورد اما همراهی این غذا با برنج آنچنان شایع نیست.

البته پخت آن چندین ساعت طول می‌کشد و برای همین، گویانی‌ها مانند سرخپوستان آن را در قابلمه‌های بزرگ می‌پزند تا هر بار برای مصرف دوباره گرمش کنند.

ضمیمه چمدان