طرز تهیه:

ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید.
پیاز رنده شده و سیر را با آب‌لیمو و نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده، مرغ درسته را با این مواد آغشته کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شده و طعم مواد را جذب کند. (دقت کنید که اگر مواد زیر مرغ جمع شده، چند بار عمل آغشته کردن را تکرار کنید تا به خورد آن رفته و مرغ ترد شود).
پس از این مرحله آن را کاملا خشک کنید و نمک را در قابلمه‌ای که گنجایش مرغ را داشته باشد بریزید و مرغ مزه‌دار شده را لابه‌لای نمک بگذارید.
در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت بگذارید (از سوختن نمک هراسی نداشته باشید‌).
با حرارت ملایم، ظرف مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت پخته می‌شود و چون بدون آب پخته شده بسیار لذیذ و خوش طعم خواهد شد.
اگر می‌خواهید پوست مرغ را نیز مصرف کنید، بگذارید کاملا برشته شود. بعد از پختن، مرغ را در یک دیس مناسب گذاشته و اطراف آن را با پوره سیب‌زمینی و سبزی تازه تزئین و میل کنید. (جام جم سرا)