طرز تهیه:

ابتدا روغن را در قابلمه‌ای بریزید و پیاز را خرد و سرخ کنید و آرد را هم بیفزایید و آن را هم تفت دهید. زردچوبه را هم اضافه کنید و در این مرحله سبزیجات خرد شده را اضافه کرده و آب را روی مواد بریزید و بگذارید سبزی‌ها پخته شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را در غذا بشکنید و به آرامی هم بزنید که یک جا بسته نشود. نمک و فلفل را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا صاف شود. در آخرین مرحله ماست را هم به اشکنه اضافه کرده و مرتب هم بزنید و تا قبل از جوش آمدن از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و با نان سنگک تازه میل کنید. (جام جم سرا)