طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به تکه‌های منظم، به اندازه یک بند انگشت، برش بزنید.
پیاز و سیر و سبزی را آماده کنید.
ظرف مناسبی را در نظر گرفته، گوشت را همراه با رب انار و روغن زیتون و سبزیجات و فلفل و پیاز و سیر رنده شده ‌مخلوط کنید و در‌ِ ظرف را گذاشته، آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود (فقط نمک را هنگام پخت اضافه کنید).
بعد از طی زمان استراحت، گوشت‌ها را به سیخ بکشید (بهتر است گوشت را روی آتش زغال، کباب کنید).
غذا را با گوجه کبابی و فلفل سبز کباب شده، تزئین کنید و همراه با پلو زعفرانی میل کنید.

نکته‌ها:

۱-در صورتی که بخواهید این کباب را داخل ماهیتابه سرخ کنید، می‌توانید گوشت‌های طعم‌دارشده را به سیخ چوبی بکشید و با کمی روغن در ماهیتابه قرار داده و با حرارت کم سرخ کرده، نوش جان کنید.
۲-کباب را با کمی سماق و ریحان تازه و نان سنگک هم می‌توانید سرو کنید.
۳-برای تهیه کوبیده ترش هم همین کار را انجام داده و به گوشت چرخ‌کرده، کمی پودر گردو و رب انار بیفزایید و خوب آن را ورز دهید؛ بعد به سیخ بکشید و کباب کنید.
۴-کباب ترش غذای محلی گیلان است. (جام جم سرا)