طرز تهیه:

.

برنج را با یک عدد سیب‌زمینی، پخته و له کنید یا طوری بکوبید که حالت چسبنده به خود بگیرد.
به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.
یک ساعت آن را در یخچال بگذارید.
پیاز را نگینی خرد کنید و سپس سرخ کرده، گوشت و قارچ و سبزیجات معطر خشک و نمک و فلفل را به آن افزوده، همه را خوب تفت دهید.
برنج و سیب‌زمینی له شده را کمی ورز دهید (دقت کنید برای این‌که مواد به دستتان نچسبد، حتما دستتان را کمی با روغن چرب کنید و به هیچ وجه از آب برای جلوگیری از چسبیدن مواد به دستتان استفاده نکنید).
از مواد به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید و داخل آن را با یک قاشق غذا‌خوری مایه گوشت و قارچ پر گنید؛ روی آن را ببندید و در روغن سرخ کنید.
کمی حوصله به خرج دهید، چون کبه دیر سرخ می‌شود، ضمنا خیلی کم روغن مصرف می‌کند.
بعد از سرخ شدن، کبه‌ها را در یک دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون، حلقه‌های گوجه‌فرنگی و لیمو تزئین کرده و اعضای خانواده را به یک غذای متفاوت دعوت کنید. (جام جم سرا)