طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر و نمک در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید.

نان‌های تست را در مایه تخم‌مرغ فرو کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

پس از سرخ شدن نان‌ها آن‌ها را در ظرف دردار بگذارید تا کمی نرم شود.

در یک ماهیتابه دیگر شکر را به روش کاراملی ذوب کنید (دقت کنید شکر نسوزد و مرتب آن را هم بزنید).

آب جوش را به آن اضافه کنید و همچنان‌ هم بزنید تا شهد تهیه شود.

سپس نان‌های تست آماده‌شده را در شربت بغلتانید و در یک ظرف مناسب ببچینید.

روی هر نان تست کمی خامه ریخته، آن‌ها را با پودر قند و دارچین تزئین کنید و با یک فنجان چای یا یک لیوان شیر میل کنید. (جام جم سرا)