طرز تهیه کیفسکی :

*. سینه مرغ را شسته، خشک کنید و نمک و فلفل بپاشید. به کمک یک چاقوی کوچک و تیز از قسمت بالای سینه مرغ شکاف کوچک ولی عمیقی در سینه مرغ ایجاد کنیدو چاقو را داخل شکاف بچرخانید تا در قسمت میانی سینه فضا باز شود.

*. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سپس آن را داخل یک کیسه فریز قرار داده و در فریزر بگذارید تا سفت شود.

*. کره را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را داخل یکی از سینه ها گذاشته و با خلال دندان ورودی شکاف را ببندید.

*. روغن را در یک تابه ترجیحا شیار دار روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف سینه را حدود ۶-۷ دقیقه سرخ کنید. با توجه به این که بخش بالایی سینه مرغ ضخیم تر است، برای سرخ کردن آن قسمت زمان بیشتری بگذارید تا کاملا مغز پخت شود.

*. مرغ کیِفی را از تابه خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ استراحت کند، سپس آن را برش زده و سرو کنید.(آسمونی)