طرز تهیه: ابتدا لوبیا و هویج را رنده یا چرخ کرده و به مدت ۵ دقیقه بخارپز نمایید. پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را به آن اضافه کنید و آن را هم تفت داده و کنار بگذارید.

سیب‌زمینی را خام رنده کرده و همه مواد را در یک ظرف گود بریزید. مغز گردو و نمک و فلفل و زرد چوبه و زرشک را به مواد افزوده و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و خوب به هم بزنید تا کف کند.

روغن را در تابه بریزید و داغ کنید. مواد کو کو را یک جا در روغن داغ بریزید و در ظرف را ببندید تا کو کو خودش را بگیرد و سرخ شود.

بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شده وسپس برش بزنید و در دیس چیده، اطراف آن را با حلقه‌های گوجه و لیمو و خیار شور تزئین کنید و با نان سنگک میل نمایید.

طبخ این کوکو بیشتر در تبریز رایج است.

چاردیواری