۱٫ شیر، تخم مرغ هم زده و زرده تخم مرغ را همراه با آرد نان، کره، نمک، شکر و مخمر نان خمیرگیر بریزید و یا با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.

۲٫ فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و آماده قرار دهید.

۳٫ تخته آشپزی را با آرد بپوشانید، خمیر را روی آن ورز دهید و آن را به ۳۶ قسمت تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از هم، روی سینی فر قرار دهید. اجازه دهید تا خمیر ها بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ور بیاید.

۴٫ خمیر ها را کمی تخت کنید و درون آنها یک فرورفتگی ایجاد کنید. یک قطعه سوسیس و کمی سیب زمینی رنده شده و کمی پنیر داخل هر کدام قرار دهید. می توانید کولاش را هم مثل پیراشکی درست کنید و دو طرف خمیر را به هم نزدیک کنید.

۵٫ کولاشها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.