طرز تهیه:

ابتدا عدس را پاک کرده و بشویید.

با یک لیوان آب و کمی نمک عدس را بپزید.

وقتی نیم پز شد، بلغور را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شده و عدس و بلغور پخته شوند.

بعد با روغن کمی آنها را تفت دهید.

پیاز را هم خرد کرده و آن را سرخ کنید رب را به پیاز افزوده و با بلغور و عدس مخلوط کنید.

مقداری آبلیمو و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید سرد شوند.

جعفری خرد شده و تخم‌مرغ را در این مرحله اضافه کنید و ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.

روغن را در ظرف گودی بریزید و داغ کنید.

از مواد کوفته به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و در دست گلوله و در روغن داغ سرخ کنید.

کوفته‌ها را در ظرف مناسب گذاشته و اطراف آنها را با چند برش لیمو، گوجه‌فرنگی و زیتون تزئین کنید.

برای روی کوفته هم از سس کچاپ تند استفاده و میل کنید.

چاردیواری