طرز تهیه:

پیاز را رنده کنید و با گوشت و زردچوبه و نمک و فلفل و آرد نخود مخلوط کرده و آن‌قدر ورز دهید که کاملا چسبندگی پیدا کند.

بعد به اندازه یک نارنگی از مواد را در دست به‌صورت کوفته در آورید و کنار بگذارید. ماست را بزنید تا صاف شود.

تخم مرغ را هم خوب بزنید تا صاف و یک دست شود و به ماست اضافه کنید. نشاسته را با یک لیوان آب سرد مخلوط کنید و آن را هم صاف کرده و اضافه کنید‌ و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.

بعد از جوش آمدن، کوفته‌ها را به آن اضافه کنید. نمک و سیر را هم بریزید و بگذارید حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه جوشیده و تقریبا غلیظ شود.

نعنا را هم چند دقیقه قبل از پخت نهایی اضافه کنید و بعد غذا را در ظرف مناسبی بریزید و با نان میل کنید.

چاردیواری