طرز تهیه:

سیب‌زمینی و عدس را بعد از پختن کاملا له کنید و در یک ظرف گود بریزید.

گوشت یا سویا، را با پیازچه و ریحان و جعفری خرد شده و پودر نان سوخاری، تخم‌مرغ، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.

روغن را در ماهیتابه بریزید از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل کتلت در آورده و در روغن داغ سرخ کنید.

کتلت‌ها را در یک دیس بچینید و اطراف آنها را با چند برش لیمو ترش، گوجه و سبزی تازه تزئین کنید و با نان سنگک نوش جان کنید.

غذاهایی که با عدس تهیه می‌کنید را حتما با گوجه، لیمو و نارنج مصرف کنید که آهن آن کاملا جذب شود.

چاردیواری