طرز تهیه:

گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و ادویه‌ها در یک ظرف مناسب بریزید و بعد گردوی چرخ شده و برنج پخته شده و تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کنید و پودر سوخاری را آن‌قدر بریزید که مواد خیلی سفت نشود.

اگر مایه شل بود می‌توانید پودر سوخاری را بیشتر بریزید. آنها را مخلوط کنید و ورز دهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.

برای تزئین از سس کچاپ و زیتون و چند برش لیمو استفاده کنید و میل کنید.

ضمیمه چاردیواری