طرز تهیه:

۱٫ این رو همیشه یادت باشه. همین که وارد آشپزخونه شدی تا کیک و شیرینی بپزی اول از همه باید فرت رو روشن کنی. پس همین حالا فر رو بذار روی ۱۸۰ سانتی‌گراد درجه تا واسه خودش گرم بشه. همچین که کاپ کیکا رو می‌ذاری توش داغ باشه و با صفا.

۲٫ ‌ از این قالبای کوچیک هست؛ گوگولیا خوشگلا. هم جدا‌جدا داره هم به هم چسیبیده. یه سینی که توش پر از قالب‌های بامزه و ریزه. اندازه یه کاسه کوچولو. این قالبا رو چرب کن یا اگه می‌خوای خیلی شیک باشی، توش کاغذ مخصوص کاپ کیک بذار. این کیکا چون کوچیکن بهش می‌گن کاپ کیک. یعنی کیک فنجانی. می‌بینی چقدر خارجی‌ام؟

۳٫ ‌ حالا یه کاسه بزرگ بردار تا قدرت مانور خوبی داشته باشی و همه چی از کاسه یهویی بیرون نریزه. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و وانیل رو با هم مخلوط کن و بذار کنار واسه خودش تنها باشه تا حالش جا بیاد.

۴٫ حالا با هم‌زن برقی کره و شکر رو که تو یه ظرف مناسب ریختی خوب هم بزن. البته رو دور یواش. قرار نیست که سیمان درست کنیم. فقط باید شکر و کره تو هم حل بشن و یک دست و نرم بشه.

۵٫ ‌ وقتی شکر و کره نرم و پفکی شد، تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کن و باز هم بزن. ببین چی می‌‌گم قرار نیست با هم‌زن بیفتی تو جونش و کفش در بیادها. خیلی آروم مدل این مرد جنتلمنا هستن که انگار دارن یه کار مهم انجام می‌دن. خیلی حرفه‌ای تو یک دقیقه تخم‌مرغ‌ها رو مخلوط کن.

۶٫ ‌ حالا وقت اضافه کردن آرد و شیره. هم‌زن همچنان باید تو دور آهسته باشه. آرد و اون چیزایی که باهاش مخلوط کردی رو با شیر بریز روی بقیه مواد و فقط تا جایی که موادت مخلوط بشن باید هم بزنی. دور آهسته و شاید دو دقیقه کافی باشه.

۷٫ اون قالب ریزا رو یادته که اول کار چرب کردی؟ حالا باید مایع کاپ کیکا رو بریزی توی اون قالبا. باید خیلی با دقت عمل کنی. مواد رو مساوی بریز تو قالبا. حتی شده با شاقول اندازه بگیر که مواد تو همه قالب‌ها مساوی باشه.

۸٫ حالا سینی کاپ کیک‌ها رو بذار تو فر که روشن کرده بودی از قبل. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم کافیه. قرار نیست که زغال سنگ تحویل بگیریم!

۹٫ آهان حالا نوبت قسمت قشنگ ماجراست. بعد از اینکه کیکا پخت از فر میاری بیرون، وقتی سرد شدند از قالب جدا شون کن و تزیینشون کن. اینجا دیگه هر جور که خودت دوست داری جلو برو. می‌خوای با شکلات، می‌خوای با خامه. با میوه با خمیر فوندانت و هر چی که فکر می‌کنی کارت رو بهتر و قشنگ‌تر می‌کنه، همون کار رو بکن.

فوت استاد

راز خوب عمل اومدن کاپ کیک به اینه که آردش رو دو بار الک کنی. آرد که خوب الک بشه و تنک باشه کاپ کیکت نرم و خوشگل و سبک می‌شه.

کلک مرغابی

خیلیا با چنگال کیکاشون رو نگاه می کنند ببینن پخته یا نه. اما تو با خلال دندون امتحان کن تا روش جانذاره و قیافه اش به هم نریزه. این جوری راحت می تونی کیکت رو تزئین کنی.(آشپزی مثبت)