طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ بدهد و بعد فلفل دلمه و قارچ را هم افزوده و مخلوط کنید‌.

نمک و فلفل را اضافه کرده و آن را کنار بگذارید. خمیر را پهن کنید و در ظرف مخصوص طبخ پیتزا بگذارید‌. سس گوجه را روی خمیر بمالید‌ و مواد پیتزا را روی سس بریزید و زیتون‌ها را در آخرین مرحله اضافه کنید.

فر را از قبل گرم کنید‌.

ظرف پیتزا را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار داده و بعد آن را بیرون آورده و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید و مجدد پیتزا را مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پنیر آب شده و روی آن کمی طلایی می‌شود. در این مرحله از فر بیرون بیاورید و روی آن را پودر آویشن بپاشید و میل کنید.

چاردیواری