طرز تهیه:

ابتدا برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و در یک تابه ریخته، سرخ کنید.
به ترتیب، اول گوشت خردشده مرغ را بیافزایید و تفت دهید. بعد فلفل دلمه‌ای، قارچ، نخودفرنگی پخته‌شده، ذرت، فلفل سیاه، نمک و پودر زنجبیل را مخلوط کرده، تفت دهید.
در آخرین مرحله، جوانه را هم اضافه کنید و سریع شعله را خاموش کنید.
برای ته‌دیگ این پلو، سیب‌زمینی را حلقه کنید و با مقداری روغن و زردچوبه کف قابلمه مناسبی بچینید و بعد برنج را با کفگیر روی سیب‌زمینی بریزید و از مواد تفت داده شده، لابه‌لای برنج بریزید و سس سویا را نیز کم‌کم روی مواد و پلو ریخته و به همین ترتیب همه برنج و مواد را درون قابلمه بریزید.
در آخر، کره را آب کرده، روی برنج ریخته، پلو را دم کنید. (جام جم سرا)