طرز تهیه:

ذرت پخته شده را به همراه کشمش، نخودفرنگی پخته و هویج خرد شده، در تابه ریخته و با کره تفت دهید.
در تابه‌ای دیگر فیله مرغ را به همراه پیازی که به صورت درشت خردشده، به اضافه نمک و فلفل بگذارید تا کمی تفت بخورد.
بعد از اینکه فیله‌ها پخته شد (چون فیله مرغ زود پخته می‌شود) آن را به سبزیجات بالا اضافه کنید.
به جای نمک می‌توانید به آن عصاره مرغ اضافه کنید چون عصاره‌ها کاملا شور هستند. عصاره مرغ را در کمی آب جوش حل کرده و به مخلوط مرغ و سبزیجات خود اضافه کنید.
برنج خیس شده را آبکش کرده، سپس در قابلمه‌ای مواد را همراه با برنج به صورت لایه‌به‌لایه بریزید (یک لایه برنج، زعفران و بعد مواد پخته شده)؛ بعد هم آن را دم کنید.

نکته:

فیله‌های مرغ را می‌توانید مانند هویج، نگینی برش بزنید و با پیاز تفت بدهید یا می‌توانید جداگانه درست کرده، موقع سرو غذا دور دیس برنج و سبزیجات بچینید. (مریم بیامنش)