طرز تهیه:

برای تهیه و پخت پاپ‌کورن به یک قابلمه بزرگ دردار نیاز داریم.

روغن و کره را با هم داخل قابلمه ریخته، روی حرارت می‌گذاریم تا کمی گرم شود (در حدی که کره آب شود).

دانه ذرت را به اندازه‌ای که کف ظرفمان را کامل بپوشاند درون قابلمه ریخته، در آن را می‌بندیم.

شعله را چند ثانیه زیاد و بعد از آن کم می‌کنیم.

بعد از حدود یک دقیقه، ذرت‌ها با صدا شکفته شده و به در ظرف می‌خورند. طی این مدت، هرچند لحظه یک بار قابلمه را از روی حرارت بردارید، در حالی که آن را با دستگیره گرفته‌اید در قابلمه را با انگشت شست نگه داشته، ظرف را تکان بدهید تا ذرت‌ها جابجا شوند و نسوزند.

وقتی صدای شکفتن ذرت‌ها تمام شد شعله را خاموش کنید.

حدود یک دقیقه بعد در ظرف را باز کنید و نمک و فلفل یا آویشن به میزان دلخواه اضافه کنید.

نکته:

برخی گمان می‌کنند مثلاً اگر جای روغن فقط کره بریزند، بهتر است اما در این صورت کره سریع می‌سوزد و ذرت‌ها سیاه می‌شوند. (عصر ایران)