طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و چنانچه از گوشت مرغ استفاده می‌کنید، آن را هم اضافه کرده و سرخ کنید و نمک و فلفل و رب‌گوجه و زرد چوبه را افزوده و ۴ لیوان آب روی مواد بریزید و بعد آن را بپرید .

نخود فرنگی را اواخر پخت به مواد اضافه کرده و بگذارید آب آن تبخیر شود .برنج را آبکش کنید و برای ته‌دیگ آن از نان استفاده کنید.

بعد مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد گوشتی لا به لای برنج بریزید. همچنین می‌توانید مقداری شوید خشک هم روی مواد و پلو بپاشید.

بعد کمی آب و روغن روی برنج ریخته و آن را دم بگذارید .پس از دم کشیدن، پلو را در دیس بریزید و با سالاد شیرازی میل کنید .

چاردیواری