طرز تهیه:‌

ابتدا آب ولرم را با خمیر ترش و بکینگ پودر مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید تا حجم بگیرد، شیر را گرم کنید در حدی که فقط ولرم شده باشد، روغن یا کره و شکر را به آن اضافه کنید. ۳ عدد از زرده‌ها را در این مرحله به شیر افزوده و خوب‌ هم بزنید تا صاف شو‌د. نمک و آرد را مخلوط کرده و دو بار الک کنید. بعد آرد را با مایع مخلوط کنید وبا دست ورز دهید. آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و ‌ مدت ۲ ساعت به آن استراحت دهید. خمیر را به ۵ تا ۶ قسمت تقسیم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را از قبل گرم کنید. خمیر‌ها را با وردنه به قطر ۲۰ سانتیمتر و ضخامت ۲ سانت باز کنید و در سینی فر بچینید. روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ و کنجد بزنید و با چنگال روی نان‌ها را چند سوراخ بزنید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۲۰ دقیقه گذاشته و در پایان ۲ دقیقه گریل را هم روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود. مرتب سر بزنید که نان نسوزد. این نان را بدون فر در کیک پز هم می‌توانید بپزید. (جام جم سرا)