طرز تهیه:

نان سیر یکی از خوش‌طعم‌ترین نوع نان است که در اکثر رستوران‌ها به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود و تهیه آن هم آسان است.

ابتدا مقداری آرد را با کره و نمک در ظرفی بریزید. پودر خمیر مایه را با آب ولرم و شکر در لیوان بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند وآن را به آرد بیفزایید.

تا اندازه‌ای آب بریزید که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. این خمیر را در ظرفی بگذارید و در آن را ببندید و یک ساعت به آن استراحت دهید.

بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید. خمیر را به قطر ۲ میلی‌متر نازک باز کنید و بعد آن را به صورت نوار به پهنای ۵ سانتی‌متر برش دهید و روی آنها را بپوشانید که خمیر خشک نشود.

سیر را هم با روغن زیتون، کمی نمک، فلفل و آویشن در مخلوط‌کن بریزید و کاملا له کنید. تا به صورت یک کرم نیمه غلیظ درآید.

از این مواد با قاشق روی نوارهای خمیر بمالید و به آرامی آن را رول کنید. سعی کنید شل پیچده شود و منسجم نباشد تا هنگام پخت لایه‌های میانی رول کاملا پخته شود.

فر را از قبل گرم کنید و نان‌های سیر رول شده را در سینی فر چیده و در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید، وقتی نان‌ها پخته شد از فر بیرون آورده و روی آنها را آویشن بپاشید و داغ میل کنید.

چاردیواری