از این رو، این نوشیدنی طبیعی را به شما توصیه می‌کنیم. این نوشیدنی ترکیباتی جادویی مانند زردچوبه، زنجبیل و پیاز دارد.

زردچوبه:

زردچوبه به دلیل مواد معدنی و ویتامین‌های‌اش خواص آنتی‌باکتریایی، ضدسرطانی و ضدویروسی دارد. این ماده‌ همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است. با این ادویه‌ی شگفت‌انگیز برنامه‌ی غذایی روزانه‌تان را غنی می‌کنید.

زنجبیل:

زنجبیل به دلیل خواص شفادهنده‌اش از دوران کهن استفاده می‌شود. زنجبیل یک ادویه‌ی قدیمیِ شناخته شده‌است و علاوه بر دیگر خواص شفابخشی که دارد، کمک‌ می‌کند خلط اضافی از ریه‌های‌تان خارج شود.

پیاز:

پیاز به دلیل دارا بودن خاصیت ضدسرطانی‌ معروف است و می‌تواند در شرایط جدی متعدد یک دوست بی‌نظیر باشد. در پیش‌گیری از بیماری‌های دستگاه تنفسی، پیاز به طور خاص موثر و کارآمد است.

مواد لازم:

  • ۱ لیتر آب
  • ۴۰۰ گرم عسل (یا شیره‌ی درخت افرا)
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری زردچوبه
  • ریشه‌ی زنجبیل به اندازه‌ی یک انگشت شست
  • یک پیاز تقریبا هم‌اندازه‌ی زنجبیل

طبق دستورالعمل زیر می‌توانید به راحتی این نوشیدنی را تهیه کنید:

۱٫ ابتدا ۴۰۰ گرم عسل را به آب بیفزایید.

۲٫ این ترکیب را روی شعله بگذارید و صبر کنید تا بجوشد.

۳٫ پیاز و زنجبیل را خرد کنید و داخل مواد در حال جوش بریزید.

۴٫ دوباره صبر کنید تا مواد به جوش بیایند، سپس زردچوبه را اضافه کنید و شعله را قدری کم کنید.

۵٫ این ترکیب باید بپزد تا زمانی که آب آن به نصف برسد.

۶٫ مواد را از صافی بگذرانید و آن را درون یک ظرف شیشه‌ای بریزید. صبر کنید نوشیدنی خنک شود و سپس آن را درون یخچال بگذارید.

این نوشیدنی باید همیشه در یخچال نگهداری شود. می‌توانید آن را مانند یک معجون هر روز صبح و عصر مصرف کنید. صبح‌ها دو قاشق از آن را با معده‌ی خالی بخورید، و عصرها همین میزان را دو ساعت بعد از یک وعده‌ی غذایی بخورید.