طرز تهیه:

ماهی بدون استخوان یا میگو را ساطوری کنید و در یک ظرف گود بریزید.

تخم‌مرغ را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده و یک لیوان پودر سوخاری، فلفل، نمک و زردچوبه به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود و بعد با دست گلوله‌هایی به اندازه یک گردوی کوچک درست کنید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

توپک‌های سرخ شده را در دیس چیده و اطراف آنها را با چند برگ کاهو، زیتون، خیار شور و چند برش حلقه‌ای لیمو ترش یا نارنج تزئین کرده و میل کنید.

چاردیواری