طرز تهیه:

برای تهیه این غذا، ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید. مرغ‌ها را هم با پیاز تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بعد رب و نمک و فلفل و زعفران را به همراه دو لیوان آب به آنها اضافه کرده و بگذارید پخته شوند. در صورت تمایل می‌توانید بعد از پختن، مرغ‌ها را سرخ کنید.

برنج را بپزید و آن را آبکش کنید. ماش را بشویید و در سبد بریزید و آب آن را صاف کنید. یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. ماش را به پیاز سرخ شده افزوده و آن را هم تفت دهید. یک لیوان آب روی ماش بریزید و بگذارید بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود.

در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و برای ته دیگ از کاهو یا کدوی ورقه شده استفاده کنید. برنج را کم‌کم روی ته دیگ بریزید و ماش پخته را به همراه ادویه پلویی، لا به لای پلو بپاشید و روی آن روغن داغ بریزید و پلو را دم بگذارید.

این پلو خوش طعم را در دیس بکشید و مرغ‌های سرخ شده را روی پلو بچینید و با سالاد شیرازی یا ترشی بندری، میل نمایید.

چاردیواری