طرز تهیه:

۱٫ در یک تابه مقداری روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. حالا گوشت بوقلمون چرخ کرده را بریزید و آن را کمی تفت دهید. بعد از ۲-۱ دقیقه رب گوجه‌فرنگی را بریزید و همراه با گوشت به مدت ۷-۵ دقیقه تفت دهید.

۲٫ حالا قارچ خرد شده را بریزید و کمی تفت دهید. اسفناج را خرد کنید، سپس به مواد داخل تابه اضافه کنید و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. در انتها پنیر پارمسان و نیمی از پنیر موتزارلا را به مواد اضافه کنید. بعد از حدود ۲-۱ دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید.

۳٫ در این میان در یک تابه مقدار مناسبی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه جوش آمد، ورق‌های لازانیا را همراه با مقداری نمک داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شوند، سپس آنها را روی یک سطح تمیزی که با کمی روغن چرب کرده‌اید پهن کنید.

۴٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و نیمی از سس گوجه‌فرنگی را داخل آن بریزید. حالا به‌اندازه یک تا دو قاشق از مواد روی هر ورق لازانیا قرار دهید و آنها را به‌آرامی لوله کنید، سپس لازانیاهای لوله شده را داخل ظرف طوری قرار دهید تا لوله‌ها به‌طور ایستاده داخل ظرف قرار گیرند.

۵٫ در انتها مابقی سس را روی لازانیاها بریزید، بقیه پنیر موتزارلا را هم اضافه کنید و ظرف را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا لازانیا آماده شود.(مجله آشپزی مثبت)