طرز تهیه: برای تهیه این غذا، ابتدا پیاز را رنده کنید و آن را با مقداری روغن تفت دهید و بعد گوشت را به قطعه‌های منظم خرد کرده و به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس دو لیوان آب روی آن بریزید و با حرارت کم بپزید. خلال‌ها را نیم ساعت در گلاب خیس کنید و بعد از نرم شدن در روغن تفت دهید و در انتهای پخت به گوشت اضافه کنید. پودر هل و دارچین و ‌ گل محمدی و نمک و ادویه را هم اضافه کنید و بگذارید، خورش‌ جا بیفتد. رب را هم سرخ کنید و با زعفران روی مواد بریزید. زرشک را جدا تفت دهید و با شکر و کمی زعفران مخلوط کنید. پلو را آبکش نمایید و بعد از گذاشتن ته‌دیگ، پلو را دم بگذارید. پس از آماده شدن برنج را در دیس بکشید و با قیمه و خلال‌ها و زرشک تزئین و میل کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)