طرز تهیه: ابتدا تخم‌مرغ را در ظرفی شکسته و با آرد و نصف لیوان پودر سوخاری و بکینگ پودر و نمک و فلفل مخلوط کنید تا صاف و یک دست شود‌.

قارچ‌ها را بشویید و سریع آنها را خشک کنید تا آب درون بافت قارچ نفوذ نکرده و هنگام سرخ کردن آب نیندازد.

روغن را در ظرف گودی بریزید و روی حرارت بگذارید‌. قارچ را درون مایه تخم‌مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری غلتانیده و بعد چند دقیقه کنار گذاشته تا آب پس بدهد و مجددا در پودر سوخاری بزنید بعد در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید‌.

قارچ سوخاری را با مخلوط سس کچاپ و سس مایونز میل کنید. همچنین می‌توانید قارچ را به همین روش آماده کنید و روی توری کباب کنید.

لازم به ذکر است که هر غذایی با قارچ تهیه می‌کنید، قبل از طبخ، چند قطره آبلیمو روی قارچ بریزید.

چاردیواری