طرز تهیه:

برای پخت این غذای رژیمی ابتدا آب مرغ را در یک ظرف مناسب بریزید. بعد رب گوجه را در آن حل کنید و نمک و فلفل و سبزی‌های خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن تبخیر شده و فقط نصف لیوان از آن باقی بماند. فیله‌های ماهی را در این سس بخوابانید و کمی نمک و آب لیمو‌ روی ماهی بریزید و روی ظرف را فویل بکشید و چند سوراخ با چنگال روی فویل بزنید و آن را به مدت ۵۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا حسابی پخته شده و جا بیفتد. خوراک را در دیس مناسبی کشیده و اطراف آن را با قارچ سوخاری و سیب‌زمینی سرخ شده تزئین کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)