مواد لازم:

  • سیب‌زمینی درشت ۳ عدد
  • پودر پنیر پارمسان ۴ قاشق چایخوری
  • پیازچه خرد شده ۴٫۱ پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس:

  • شیر پرچرب ۲ پیمانه
  • آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ زده شده ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا ۱ قاشق چایخوری)
  • قرص عصاره مرغ یا گوشت ۱ عدد
  • خامه ۲ قاشق سوپخوری

روش تهیه:

۱٫ سیب‌زمینی‌ها را فویل پیچیده و درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویل‌ها را باز کرده و آنها را خرد کنید.

۲٫ سیب‌زمینی خرد شده را درون ظرف‌ها یا کاسه‌های سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا ۱۵ دقیقه در فر با دمای۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.

سس آلفردو:

۳٫ کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

۴٫ به مدت ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخم‌گشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخم‌مرغ‌ها و خامه را اضافه کنید.

۵٫ حدودا ۲ الی ۳ دقیقه حرارت دهید. شما می‌توانید برای خوش عطر شدن سس ۱ الی ۲ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیب‌زمینی‌های کبابی استفاده کنید.(مجله زندگی ایده آل)