مواد لازم:

طرز تهیه:

۱٫ سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .

۲٫ در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از ۳۰ دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .

۳٫ خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .

۴٫ در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .