طرز تهیه: لپه را بشویید و با آب مرغ روی حرارت بگذارید. وقتی نیم‌پز شد سیب‌زمینی و هویج و پیاز خرد‌شده را به آن اضافه کنید‌.

کره را آب کنید و رب‌گوجه را با آن تفت دهید. قارچ‌ها را خرد کنید و اگر قارچ شما ریز بود، می‌توانید آنها را درسته در سوپ بریزید که ظاهر زیبایی به سوپ می‌دهد‌.

رب‌گوجه را هم همراه رشته سوپی به سوپ افزوده و بگذارید سوپ بپزد و جا بیفتد اگر سوپ تان خیلی غلیظ بود یک لیوان آب به آن اضافه کنید و در نهایت، نمک و فلفل و آبلیمو را به سوپ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

سوپ را در ظرف مناسبی کشیده و با چند برش لیمو و جعفری خرد‌شده آن را تزئین کرده و میل کنید.

چاردیواری