طرز تهیه:

عدس را از قبل بشویید و آن را خیس کنید. پیاز را خرد و کمی تفت دهید. آرد برنج را به پیاز اضافه کنید و بعد عدس را صاف کرده و با پیاز و آرد برنج تفت دهید.

آب مرغ را به مواد اضافه و صبر کنید تا عدس پخته شود.

سیب زمینی و هویج و کرفس پخته شده و نمک و فلفل را به سوپ بیفزایید و بگذارید سوپ لعابدار و جاافتاده شود.

سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با زعفران آبکرده و جعفری خرد شده آن را تزیین کنید.

بعد از این که سوپ خنک شد آبلیمو را به سوپ اضافه و میل کنید.

چاردیواری