روش تهیه سوپ پنیر و سبزیجات :

۱- پیاز و هویج را پوست بگیرید و مکعبی برش بزنید.

۲- ساقه کرفس را خرد کنید.

۳- اگر نان شما برشته نبود آن را برش بزنید و داخل فر قرار دهید تا برشته شود.

۴- کره را در ظرف مناسب بریزید و پیاز، هویج و کرفس را کمی تفت دهید.

۵- در ظرف دیگری آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید تا گلوله نشود و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و برای مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.

۶- سبزیجات و آب مرغ را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم پخت را ادامه دهید.

۷- پنیر را رنده کنید و بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و کمی از نان های برشته شده را روی آن قرار دهید.

(آسمونی)