طرز تهیه:

ابتدا کرفس را خرد کنید و با پیاز‌های خرد شده و آب مرغ، روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جوش آمده و حرارت را کم کنید تا به آرامی پخته شود. میوه سیب را نگینی خرد کرده و با کره سرخ کنید و به سوپ اضافه نمایید.

خامه و مقداری از سیب‌های سرخ شده را برای تزئین روی سوپ نگه دارید. پنیر خامه‌ای را خرد کرده و به مواد سوپ بیفزایید. می‌توانید ۲ قاشق پودر جو پرک هم برای قوام سوپ اضافه کنید.

نمک و فلفل را در سوپ بریزید و برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید. پس از جاافتادن، سوپ را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده و خامه و سیب‌های سرخ شده تزئین کنید. این سوپ بسیار خوش عطر و لذیذ و مجلسی است.

ضمیمه چاردیواری