طرز تهیه:

۱٫ فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. روی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و چند بار الک کنید.

۲٫ در یک کاسه بزرگ‌تر شکرها و کره را با همزن برقی مخلوط کنید تا به صورت کرم در بیایند. بعد تخم‌مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید.

۳٫ حالا مخلوط آردی را به مواد داخل کاسه بزرگ‌تر افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید و در آخر شکلات چیپسی را به مایه اضافه کنید.

۴٫ مایه به‌دست آمده را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را در دست گرد کرده و در سینی فر قرار دهید. سپس با دست روی آنها را کمی فشار دهید.

۵٫ سینی را در فر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید؛ به حدی که کناره شیرینی‌ها کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر بیرون آورده و کناری بگذارید تا به‌مدت ده دقیقه کوکی‌ها خنک شوند.

۶٫بعد از این مدت کوکی‌ها را از کاغذ جدا کرده و به اندازه یک اسکوپ از بستنی دلخواه خود را روی آن بگذارید. سپس یک کوکی دیگر روی آن قرار دهید. کناره‌های آن را با انواع ترافل، شکلات چیپسی و شکلات مایع تزیین کنید.(سیب سبز)