به گزارش سوکا ، کلم قرمز یک ماده غذایی ضد‌سرطان است. سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و خوش طعمی است که بوسیله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرم‌تر شدن آن و خوردن راحت‌ترش می‌شود.

برای تهیه سالاد اندونزی به این مواد نیاز دارید:

کلم قرمز خرد شده: یک لیوان، ژامبون گوشت یا سینه مرغ پخته: ۲۰۰ گرم، هویج : ۲ عدد، نخودفرنگی: نصف لیوان، ذرت بخار پز شده: نصف لیوان، خیار شور: ۶عدد، سس مایونز: مقدار لازم و نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

کلم را به صورت رشته‌های باریک خرد می‌کنیم. هرچه رشته‌های کلم را باریک‌تر خرد کنید، سالاد زیباتر و خوش طعم‌تری خواهید داشت که خوردن و هضم آن راحت‌تر است. هویج را رنده کنید و به کلم اضافه کنید.

ذرت، نخود فرنگی پخته، کالباس خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.

سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید، ظرف سالاد را ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود وسس به خورد مواد برود.

چاردیواری